lauantai 4. lokakuuta 2014

Youtube-kanava ja Arkistojen Kätköistä osa 1

Hellurei!

Siitähän on taas vaikka miten pitkä aika kun olen viimeksi postannut, huh! No mutta asiaan. Olen avannut uudelleen Youtube-tilini johon latailen Panfu-videoita. Ajattelin myös uppailla vanhatkin videoni, kuten Kitkeriön Vakoojat ja lyhytelokuva "Panfu - Paras Paikka Ikinä" sinne. Mitäs sanotte?

Linkki kanavalleni: https://www.youtube.com/channel/UC35U0C8A1hnvG5R0TX_kRjg

Ja sitten videoon. Olen jo ladannut vanhan kunnon videon "Kitkeriön Vakoojat" kanavalle. Videoon pääset klikkaamalla tästä.(Bloggerin YT-mööbeli ei toimi, höh)

Mukavaa syksyä!

-Ronima

12 kommenttia:

  1. Tämä ei valitettavasti yhtään liity Panfuun, mutta kokeillaan, että vastaisitko. :D
    Niin.. Kysymykseni on: Tarkoittaako siis svulatauslaskuri siis sivulatauslaskuria? Eli, kävijöiden määrää täällä.

    Miten saat alas sivulle siis sen svulatauslaskurin, koska se on aika hauska, mutta en tiedä mistä se laitetaan..


    Onko jotain yksinkertaista ohjetta? :3

    Panda: Laylea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sivulatauslaskuri laskee sen, miten monta kertaa sivu on ladattu. Yksittäiset käynnit ovat taas sitten eri asia. Sivun voi päivittää vaikka kuinka monesti ja silloin lukukin kasvaa, kun taas kävijälaskuri laskee uniikit (yksittäiset) kävijät.

      Bloggerilla laskurin voi tehdä sivun ulkoasuvalikosta klikkaamalla "Uusi Gadget" ja valitsemalla "Sivulatauslaskuri" (tai jotain vastaavaa). Etsi netistä ohjeita, kyllä se siitä!

      Poista
    2. Aa.. okei. Kiitos tuosta avusta. Sain sen omalle blogilleni. :)
      Ja kivoja videoita olet tehnyt aikaisemmin. Katsoin ne molemmat. :3

      -Laylea

      Poista
  2. Moi!
    Mietin tässä vaan, että jos on tehnyt Taikamainen jäätimantti -tehtävän ja on valinnut jääasun palkinnoksi ja jos haluaa aloittaa tehtävän uudestaan, niin menettääkö sen jääasun sitten? Vai jääkö se omaan vaateosastolle, kun aloittaa peli tehtävän uudestaan?
    Sama juttu toisinpäin. Jos valitsee rahat palkinnoksi alussa, niin menettääkö ne sitten, jos haluaa aloittaa pelin uudestaan?
    (Toivottavasti ymmärsit). :'D

    Nimittäin olen jo tehnyt sen tehtävän ja valinnut palkinnoksi jääasun. Haluaisin tehdä sen uudestaan, mutta mietin, että menetänkö sen asun sitten? D:

    Terveisin: Mietteliäs..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos olet valinnut palkinnoksi jääasun, niin muistaakseni se katoaa tehtävän suorituksen ajaksi ja sen saa uudelleen jos sen valitsee. Pandakolikot eivät kai katoa jos ne kerran valitsee...mutta kokeilemallahan sen saa selville?

      -Ronima

      Poista
    2. Kaipa voisin kokeilla. Pelaisin sen siis 2 kertaa.. Ensiksi ottaisin palkinnoksi 20.000 pandakolikkoa ja sitten toisena tehtävänä palkinnoksi jääasun. Kiitos! :)

      Ainiin! Vielä olisi kysymys, että kun pelaan "Pelasta pokopetsit" -tehtävää, niin itse en millään pääse eteenpäin! :(
      Kun on siellä ravintolassa ja pitää laskea se juustokuvun alla oleva tehtävä, niin yritän kirjoittaa numeroa, mutta en näe mitään. Siis näkyy vaan tyhjää, kun kirjoitan. Lisäksi kun laitan oikean vastauksen, niin se heittää vaan samaa lausetta: "Valitettavasti se on väärin. Kokeile huomenna uudestaan". Ja vaikka kuinka aloittaisin tehtävän uudestaan, silti se heittää sitä yhtä samaa... En pääse sitä tehtävää siis koskaan läpi! :(
      Voiko Panfuun ottaa yhteyttä jotenkin, jos on ongelmia siinä tehtävässä?

      Terveisini: Mietteliäs..

      Poista
    3. Koeta klikata "tekstikenttää" mihin kirjoituksen pitäisi ilmestyä. Jos se ei toimi vieläkään, koeta päivittää uusin Flash Player koneellesi. Jos ei tapahdu muutosta vieläkään, ota yhteyttä Panfun Tukitiimiin lomakkeella osoitteessa http://www.panfu.fi/help/contact.html

      Toivottavasti Panfu-tiimi osaa auttaa sinua!

      -Ronima

      Poista
  3. Hei!
    Mukava, kun näitä panfublogeja vielä löytyy! Toivon, että jatkat tätä blogia! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogeja on kieltämättä vähän, mutta onneksi vielä jonkin verran :-)
      Tämä blogi tulee jatkamaan vielä niin pitkään kunnes kyllästyn tai aikani ei riitä... Nykyään bloggaus jää vähän vähemmälle koska minulla on niin paljon muitakin projekteja. Tämä blogi on jo "lopetettu" eli postauksien tulo ei ole varmaa, mutta innostusta riittää kuitenkin jonkin verran :)

      Iloista syksyä!

      Poista
    2. Okei! Pelasin panfun vuonna 2010 tai 2011 niin blogeja oli paljon ja panfussa oli se Blogilista. Panfu on musta aika kuollut paikka nykyään kun, olen käynyt siellä. Vanhat tehtävät on tullut takaisin, muttei enään viikkotehtäviä.

      Hyvää syksyä!

      Poista
    3. Aivan! Kuolluthan se on, kohta varmaan lopetetaan :(
      -Ronima

      Poista
    4. Niin, mutta toivon että ei :) Olokokin lopetti.

      Poista

Kommentoimassa? Anna palaa! Kommentit moderoidaan ennen niiden julkaisua, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei ilmesty näkyviin heti. Yritän vielä nykyäänkin (2023-) käydä kommentteja kurkkimassa!