sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Juskula pre-alpha 005

Moromoro!

Tässäpä videopätkä josta ilmenee Juskulan uuden pelitekniikan periaate ja käyttötavat. Pahoittelen vesileimoja, ne on kuitenkin pakko pitä videolla ROI Yhteisön pyynnöstä.





Kaikki "julkiset tilat" tullaan uudelleenluomaan, testiversiossa käytimme kuitenkin vanhan kaupungin taustaa.

-R

11 kommenttia:

  1. Olisi kiva jos säilyttäisitte vanhat musiikit suurilta osin. :)

    LPanda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin perussointukuvio säilyy, myös käänteisenä. Eli säilytämme :)

      Poista
  2. Olen jo aika pitkään odotellut Juskulan tuloa, tietääkö kukaan milloin se avataan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juskulasta julkaistaan pian pre-alpha-versio, josta testikäyttäjät voivat sitten lähettää bugi- ja virheilmoituksia. Kehittäjätiimi tekee hommia paljon!

      Poista
  3. Morroo, milloin tulee pre-alpha-versio?

    LPanda

    VastaaPoista
  4. Hei :D

    Ajattelin kysäistä, että onko Panfu "lopetettu"? Eli ei siis enään mitään päivityksiä, ylläpito ei tule vastaa viesteihin, eikä chattia pysty enää käyttämään? :o

    VastaaPoista
  5. Moro! Kyllä siltä vaikuttaa, vaikka Goodbeansilta ei ole mitään kummempaa vastausta kuulunut. Chat lopetettiin viime jouluna, päivitykset varmaan pari vuotta sitten. Pöh.

    VastaaPoista
  6. Häh!? Ainakin kuukausi sitten KataOMG- niminen bloggari poisti bloginsa, ja vielä pidempi aika sitten hän lopetti kirjoittamisen. Silti tuolla sivussa lukee, että 3 päivää sitten hän on julkaissut postauksen
    lopetettuun ja poistettuun blogiinsa.

    VastaaPoista
  7. Anteeksi kolmas kommenti, ei näitä ole tarvis julkaista, kunhan voisit vain lukea itse? No, näyttää siltä että kaikissa blogeissa tuolla sivussa (paitsi omassani, johon postasin 6 minuuttia sitten), lukee, että niihin on postattu 2 tai 3 päivää sitten!

    VastaaPoista
  8. Millon tää avataan?

    VastaaPoista

Kommentoimassa? Anna palaa! Kommentit moderoidaan ennen niiden julkaisua, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei ilmesty näkyviin heti. Yritän vielä nykyäänkin (2023-) käydä kommentteja kurkkimassa!