sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Juskula 3.0: Betaversion uusia ominaisuuksia

Moro!

Panfu on varmaan siis lopullisesti Suomen osalta suljettu. Englannin Panfuunkaan en pääse kyllä yhdistämään...mutta anyways.

Juskula 3.0:n tuleminen on päivä päivältä lähempänä (jos vain jaksaisi joka päivä edesauttaa asiaa) (edesauttaminen = koodaa, suunnittele, piirrä, sävellä, ratko bugeja, suunnittele ja koodaa lisää). Ohessa on video josta ilmenee perusominaisuuksien tuloksia. Peliin tosiaan lisättiin entityjen puhekuplat sekä huonenavigaatio dummy-objektien avulla.



Huom! Tämän videon sisältö poikkeaa nykyisestä beta-versiosta!

Käyttöliittymä on edelleen "vähän vaiheessa", samoin kaikki muu. Nämä videolla näkyvät kaksi huonetta on portattu peliin suoraan vanhasta versiosta, ja ne eivät tule lopullisessa julkaisuversiossa olemaan saavutettavissa (...).

Jos täältä lukijoiden seasta löytyy innokkaita betatestaajia (siis tyyppejä jotka haluaa tulla kiroilemaan kun mikään ei toimi testaamaan uusia ominaisuuksia tässä suljetussa vaiheessa) niin laittakeepa kommenttia tulemaan niin myö otamma teihin yhteyttä.

Testausvaiheessa(kaan) peli ei vielä ole mutta sellainen versio on tulossa varmaankin piakkoin Kaffila Hostingin alaiseksi. Eli kommenttia tulemaan niin testaillaan yhdessä.

- Meikä

4 kommenttia:

  1. Olen innokas testaamaan ja kokeilemaan kaikkea uutta! ;)

    ex. LPanda, nyk. HerraPepsi

    VastaaPoista
  2. Täältä löytyy yksi nörtti tietokone-Einstein, ja olen TODELLAKIN innostunut betatestaamaan. Tänne vaan, yritän hillitä kiroilua (ainakin julkisesti)
    :D

    VastaaPoista
  3. Tiedättekös mitä?

    *drum roll*


    ...

    Panfuun pääsee taas!

    *surullista viulumusiikkia*

    Vaikkakin laiha lohtu, kun Panfu on huonontunut niin paljon...

    VastaaPoista
  4. Heeetkonen... katsoin Panfun sivun alareunassa olevan tekstin. Se oli muuttunut.
    Nyt esittelytekstin yläosassa luki "Panfua tukemassa Casino Expert"...
    sen jälkeen painoin kirjaudu, enkä päässyt peliin, vaan klikkaileminen
    oli turhaa. Sama juttu tapahtui veljelleni.
    ...
    Mitä hitsiä Panfun kanssa oikein tapahtuu?

    VastaaPoista

Kommentoimassa? Anna palaa! Kommentit moderoidaan ennen niiden julkaisua, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei ilmesty näkyviin heti. Yritän vielä nykyäänkin (2023-) käydä kommentteja kurkkimassa!