tiistai 7. helmikuuta 2017

Panfu tulee takaisin?!

https://panfu.me/ -- Faniprojekti
https://panfu.world/ -- Faniprojekti
http://panfu.pw/ -- Faniprojekti


R

19 kommenttia:

  1. Huomasin tuon tänään kun päätin katsoa että mitä Panfulle kuuluu. Arvelinkin että tuollainen tulee vielä joku päivä :D Ja tuo ei ole alkuperäisiltä tekijöiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Panfufani5/5/17 21:50

      Pääseeks tänne vanhoilla tunnuksilla (tuskin) mutta jos ei pääse niin sinne meni nekin rahat ja innostus :/

      Poista
    2. Ei pääse. Panfu.me ja muut faniprojektit eivät ole missään kytköksissä Goodbeansiin tai 'aitoon' Panfuun.

      Poista
  2. Just kun kolmen vuoden aikana olin ihan hiton masentunut ja toivoin, että joku tekisi juuri tällaisen faniprojektin, (jonka itsekin ajattelin tekeväni) niin juurikin tämän vuoden alussa sellainen aloitetaan? Heh, hauska juttu sinänsä, sillä mä haluaisin olla asiasta innoissaan, mutta... Tämä kolmen vuoden tauko muutti mua ihmisenä. Peli, joka ennen oli mun elämä, ei enää vain jaksaa kiinnostaa samalla tavalla. Noh, kyllä mä sen toki sitten tsekkaan, kun se tulee. Onhan tämä sinänsä mahtava uutinen. Katsotaan, mihin tämä menee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, myönnetään, mä oon nyt miettinyt asioita hieman pidemmälle. Olenhan mä innoissaan. Panfu ei nyt sinänsä niin lapsellinen juttu ole, että kyllä mä aion sitä "uutta Panfua" luultavasti pelata ihan päivittäin. Pitäisi vain koota uudestaan Suomen Panfu- yhteisö, joka ei ole ihan mikään helppo homma. Ilmoitan, että teen kaiken voitavani teidän tämän lukevien ja Panfu- yhteisön hyväksi. Vaikka meidän kiinnostus kuolisikin, mielestäni meidän pitää varmistaa, että Panfu tulee olemaan mahdollisimman miellyttävä ympäristö pikkujannuille (jos niitä jaksaa kiinnostaa). Kuka on mukana?

      Poista
  3. Anonyymi5/3/17 18:40

    Mulla tuli tässä tänää mieleen, että vois siellä panfussa käydä kurkkaamassa, mut ei koko peliä enää missään näy :( Tää oli kyllä pettymys kun pienempänä mä sitä pelasin ihan yötä päivää. Onko Panfu siis tulossa takaisin ihan pelinä vai mitä tällä nyt tarkoitetaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Faniprojekti, http://panfu.me/ aukeaa lähiaikoina.

      Poista
  4. Hups, taisin aiemmin laittaa kommentin mun englanninkielisellä käyttäjällä, Matt's Nerd Trash. Mutta juu, aloitanpa nyt oikean asiani sanomisen. Tein hieman lisää tutkimuksia, ja olen nyt seurannut panfu.me- projektin etenemistä ja YouTube- kanavaa.
    Panfu.me on siis jo monta kertaa julkaissut ajan, jolloin heidän pitäisi saada peli Internetiin, mutta ovat joka kerta lykänneet aikaa eteenpäin. Pääosin pelin kehitystä johtaa yksi tyyppi, joka hoitaa joidenkin mielestä asiaa hieman epäprofessionaalisti, eikä osaa edes pitää lupauksiaan julkaisuajoista. Nyt vihdoin kyseinen tyyppi on sanonut, ettei sano enää mitään aikaa, jottei joutuisi taas lykkäämään sitä eteenpäin. Projekti ei näytä valmistuvan vielä vähään aikaan. Samaan aikaan on tekeillä projekti nimeltä Panfu.world, joka ajaa samaa ideaa. Joskus muistan kolmannenkin samanmoisen peliprojektin nähneeni, mutta en nyt löytänyt siitä tietoja. Joka tapauksessa, panfu.me:n kehittäjä on joku saksalainen tyyppi, ja panfu.world:ia kehittää joku SuperChristb. Nämä kaksi projektia ovat käytännössä kilpailijoita; Joku kysyi "Was ist dieses "Panfu World"? Ein Rivale von euch (dir)?" (Mikä on Panfu World? Onko se kilpailijanne?), ja panfu.me vastasi siihen "Kann man so sagen" (Niin voisi sanoa.) Projektit etenevät aika lailla samaan aikaan, joten ei siinä muuta kuin että katsotaan, kumpi tulee ensimmäisenä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees...

      Olin itse asiassa jo aikaa sitten yhteyksissä Panfu.Me:n tekijään, ja tiedustelin, josko olisi kiinnostusta jonkinasteiseen yhteistyöhön. Tarkoitus oli, että lähetän hänelle jonkinlaisen esimerkin HTML5-pohjaisesta virtuaalimaailmasta (joka nykyaikana onkin parempi vaihtoehto), mutta kun tajusin että ei se koko projekti siellä etene, päätin olla lähettämättä...

      Poista
    2. Hei, tyypit ovat saaneet jo nettisivun pystyyn. Pilvijärjestelmä ja serveritkin ovat jo pystyssä; oma tili on jo tehtävissä, mutta vielä ei voi kirjautua sisään.

      Poista
  5. Vaikuttaisi siltä että panfu.me on todellakin totta. katsoin, niin ne on saannu jo sen sivun valmiiksi ja joku päivä sinne oli päässyt pelaamaan ja testaamaan betaa, mutta atm kirjautuminen ei onnistu. olin aluksi silleen ok, tää on huijausta mutta vaikuttaisi että homma oikeesti etenee. suomen panfun yhteisölle olisi mielestäni hyvä valita joku oma huone, esim paul the kidin huone tai vastaavaa. ei tietenkään virallisesti, mutta silleen että sielä usein hengais kaikki :D no, katsotaan mitä tästä tulee! -sannukka4

    VastaaPoista
  6. Hei!!! Jos Haluatte Mennä Pelaamaan ennen kun panfu.me julkaistaan niin menkää pannun.de se on hieman muokattu mutta ajaa samaa asiaa.

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. True. But it's an older post, and it hasn't been updated.

      Poista
  8. Oih ois tosi jees jos panfu tulis takas vaikka ei oliskaa alkuperäisiltä tekijöiltä :D oon täs jo parisen vuotta harmitellu ku on ollu tylsää et vois pelaa panfua mut sit aina muistan et ainii sehä suljettii 2014.... Johkana iha pelasin siel että varmaa uudessaki sit :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan näitä faniprojekteja on ollu auki jo parikin vuotta. Panfu.me taitaa olla just tällä hetkellä kiinni, mutta panfu.pw ja muut vastaavat toiminee.

      Poista

Kommentoimassa? Anna palaa! Kommentit moderoidaan ennen niiden julkaisua, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei ilmesty näkyviin heti. Yritän vielä nykyäänkin (2023-) käydä kommentteja kurkkimassa!