sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Panfu.me - it's happening!

Suosittelen vierailemaan. Myös suomalaista väkeä löytyy.




16 kommenttia:

  1. Milloin Panfu tulee takaisin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Panfu.me-faniprojektissa voit vierailla vaikka heti. https://panfu.me/. Huomioi, että kyseessä ei tosiaan ole Goodbeansin projekti.

      Poista
  2. Jännää, miten asioista syntyy ketjureaktio:

    1) Monta vuotta sitten näin TV- mainoksen Panfusta.
    2) Aloin pelaamaan Panfua.
    3) Panfu sai minut lukemaan Panfun blogia.
    4) Panfun blogi sai minut lukemaan yhteisön tekemiä blogeja.
    5) Löysin tämän blogin.
    6) Tästä blogista löysin viittauksen Koululainen.fi- sivustoon.
    7) Roolipelasin Koululaisessa ja keskustelin ihmisten kanssa vuosien ajan...
    ja nykyään keskustelen lähes päivittäin Koululaisessa tutustumieni ihmisten kanssa. Eli käytännössä oli yhden pienen TV- mainoksen, yhden lastenpelin ja tämän blogin ansiota, että sain noin kymmenen uutta ystävää internetissä, ja että Koululainen.fi on todella suuri osa elämääni. Kiitos siis Ronima siitä, että blogisi teki elämääni niin positiivisen vaikutuksen :D Ja panfu.me:n suhteen, vihdoin se on auki! Pitäisiköhän ehdottaa, että tulisi suomalainen serveri erikseen? Emt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh! Ketjureaktiot ovat toisinaan mahtavia, kuten itse todistat paraikaa.

      Panfu.me:hen on ehdotettu jo Suomiservua, mutta ilmeisesti se ei ylläpidon näkökulmasta ole vielä kannattavaa.

      Poista
  3. Okei, tänään menin Panfu.me:hen. En päässyt kirjautumaan sisään, joten kävin katsomassa Panfu.me:n Facebookista että mikä on meneillään. Ilmeisesti Panfu.me:n "johtaja" oli päättänyt sulkea Panfu.me:n. Harmi, sillä sain sieltä pari uutta ystävää. Luulenpa, että Panfu.me:n pelaajat siirtyvät Pannuniin. Itsekin teen niin.

    LPanda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm. Panfu.me:n Facebook-sivujen viimeisimmän päivityksen mukaan sivusto jatkaakin toimintaansa. Innolla odottaen seuraavaa käännekohtaa...

      Poista
  4. Hei!minulla on asiaa goodbeansille semmoista että miksi te lopetetti panfun. Panfu on todella kiva peli mutta nyt sitä ei enää oo laittakaa pliis panfu takas pyydän mä rukoilen mä rakastan sitä peliä yli kaiken

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Jos haluat olla yhteydessä Goodbeansiin (joka tosin ei ole enää toiminnassa), lienee parhain keino siihen sähköposti sen entisille työntekijöille. Olen kirjoittanut aiheesta artikkelin jo aiemmin.

      Panfu ei varmaankaan enää palaa Goodbeansin toimesta, mutta kuten tässäkin postauksessa on todettu, vastaavia sivustoja löytyy. Panfu.me, Pannun.de ja niin edelleen.

      Verkkosivuja, -pelejä ja -palveluita ei niin vain 'laiteta takaisin', sillä se vaatii (etenkin faniprojekteilta) useiden kuukausien, peräti vuosien panostusta.

      Poista
  5. Anonyymi8/9/17 17:08

    Kuulin huhua että olisi panfu.me kaatunut. Kuulin myös sitten sellaista huhua,että tilalle tullut panfu.pw tai joku sen kaltainen. Pitääkö paikkansa?

    Ps. Mukava, että joku ent. bloggari vielä päivittelee blogiansa.

    Vatepate

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan, panfu.me-projekti loppui syistä x ja y. Ja näköjään nyt on tullut tilalle mainitsemasi panfu.pw, joka toimii samoin kuin loppunut panfu.me.

      Saa nähdä miten kauan tämä on pystyssä. Myös kilpaileva projekti panfu.world edistynee omaa tahtiaan...

      Poista
  6. Miks panfu lopetettiin? E

    VastaaPoista
  7. Maksaako Panfu.me

    Pelasin panfua viimeksi 5vuotta sitten :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei maksa. Panfu.me:n uusi versio on taas palannut; http://panfu.me/

      Poista
  8. Nii maksaako Panfu.me

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi1/1/18 16:09

      Ei tietenkään, se olisi laitonta, sillä Panfu.me:n tekijät ovat vain tehneet uudestaan Goodbeansin pelin. Eivät he tietenkään voisi tehdä rahaa Goodbeansin idealla! Ja vanha Panfukin oli ilmainen, niin ei panfu.me:llä olisi mitään järkeä olla maksullinen.

      Poista
    2. Teknisesti ottaen koko Panfu.me rikkoo useita tekijänoikeussäädöksiä (muuallakin kuin Suomessa), sillä kuten sen tekijätkin kertovat, ei se ole millään tavoin yhteistyössä tai tekemisissä Goodbeans Gmbh:n kanssa. Tekijänoikeudet tietenkin säilyvät, vaikka tekijä tai yritys ei olisikaan enää pystyssä.

      Mutta tosiaan, Panfu.me:n kohdalla taitaa olla enemmän kyse hauskanpidosta ja ns. proof-of-concept-kyhäelmästä kuin vakavasta bisneksestä...

      Poista

Kommentoimassa? Anna palaa! Kommentit moderoidaan ennen niiden julkaisua, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei ilmesty näkyviin heti. Yritän vielä nykyäänkin (2023-) käydä kommentteja kurkkimassa!