torstai 5. helmikuuta 2015

Panfu Chatter jälleen alhaalla!

Käyttökatko johtuu Pikseli.orgin domainin loppumisesta. Korjaamme asian mahdollisimman pian. Pahoittelemme.

-PCTeam

11 kommenttia:

  1. Anonyymi5/2/15 19:03

    Höh. :(

    LPanda

    VastaaPoista
  2. Ei ole kivaa, kun ei voi chatata, kun Panfu Chatter on ollut jo kohta viikon alhaalla.


    LPanda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyrimme järjestämään uuden palvelimen käyttöömme mahdollisimman pian. Pahoittelemme aiheutuvaa ongelmaa.

      Poista
    2. Kiva uutinen, että Panfu Chatter tulee takas!

      LPanda

      Poista
  3. Hei , minä puhu espanjaa ( panfu.es ) onsääli, että Panfu estänytchat . Pelaa Panfu ensimmäisestä päivästä sen perustamisesta lähtien ja on ollut paljon muutoksia , toivonchat-toiminto uudelleen . Tämä tapahtuu Panfu kaikkien kielten . Valitettavasti ei monet pelaajat , toivottavasti Panfu olla taas kuin ennen

    VastaaPoista
  4. Hei , minä puhu espanjaa ( panfu.es ) onsääli, että Panfu estänytchat . Pelaa Panfu ensimmäisestä päivästä sen perustamisesta lähtien ja on ollut paljon muutoksia , toivonchat-toiminto uudelleen . Tämä tapahtuu Panfu kaikkien kielten . Valitettavasti ei monet pelaajat , toivottavasti Panfu olla taas kuin ennen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. My answer in 3 languages:

      Hei! Kyllä, me täällä Suomessakaan emme pidä tästä. Toivotaan parasta, että Panfun ylläpito tajuaa, että Panfu kuolee jos chat pysyy suljettuna. Tämä "Panfu Chatter" on sivusto jossa voit chattailla toisten kanssa erillisesti. Se on nyt suljettu, mutta avautuu pian monikielisenä osoitteessa http://panfuchat.dy.fi/ tai jossain muussa osoitteessa jonka ilmoitan joskus :)

      Hi! Yes, we here in Finland do not either like it. I hope that they will realize that Panfu will die if they don't open chat again. This "Panfu Chatter" is a website (that is for now only available in Finnish) where you can chat with others externally. It is now closed, but it will be opened as multilanguage soon in http://panfuchat.dy.fi/ or other domain that will be announced in here :)

      Hola! Sí, nosotros aquí en Finlandia tampoco hacemos igual. Espero que se den cuenta de que Panfu morirá si no Chat abierto de nuevo. Este "Panfu Chatter" es un sitio web (es decir, por ahora sólo está disponible en finlandés) donde se puede chatear con otros externamente. Ahora está cerrado, pero se abrirá como multilenguaje pronto en http://panfuchat.dy.fi/ u otro dominio que será anunciado aquí :)

      Poista
    2. Thanks for creating panfu chatter! :) When panfu's chat was closed I started to search a copy of the game with its open chat because there are a lot of copies of virtual games and I couldn't find any copy of panfu but when I found this blog I was happy !! Thanks again!
      I'm going to recommend my friends about your page in my blog If you want to visit is: http://siilverstar.blogspot.com.ar/

      Regards, Brenda

      Poista
  5. Mun eka kommentti katos bittiavaruuteen. :O Oikeesti, mitä vitsii, onks tääki blogi vielä olemassa? :D No iha sma, mutta ei nuo saksalaisten rahat riitä, kohta koko Panfu suljetaan. :| Mutta jos viitsisit vielä minun blogini tuonne blogilistoihin laittaa? :) http://finking13.blogspot.fi/ Jos kaverimme kanssa teemme blogin, niin ilmoitan siitä sitten myöhemmin lisää. Terveisin (entinen xD) Poju108 (oih, niitä aikoja)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tää on vieläkin olemassa. Nyt tosin tällanen raunio vaan, kun kuvapalvelin on kadonnut jonnekin Chatter mukanaan. Blogilistaan lisään jossain vaiheessa sitten taas, kun kerkeän :)

      Ronima

      Poista
  6. Hei,
    Kysyn vaan,
    Milloin Juskula tulee taas?

    LPanda

    VastaaPoista

Kommentoimassa? Anna palaa! Kommentit moderoidaan ennen niiden julkaisua, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei ilmesty näkyviin heti. Yritän vielä nykyäänkin (2023-) käydä kommentteja kurkkimassa!