tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kevät tulee huomenna!

Huomenia, Pandan palleroiset!

Muistattekos, kun Oscar-delfiini aloitti tietovisan nettijutuista?
Se on yhä käynnissä :D. Senhän piti kestää vain vähän aikaa, kohta tosin varmaankin jo vuosi kulunut. Tässä teille kuva:

Minulla on pienimuotoinen ongelma...
En voi tehdä toimintoja! Kyllä saan silti kaikki toiminto-, ja heitä-valikot auki, mutta jos klikkaan vaikkapa lumipalloa, niin ei tapahdu mitään. Aika vaikeata tehdä mitään, kun ei mikään myöskään toimi :D.

Eilen huomasin kaverini kanssa kirjastossa, että vain hän näkee kaikki puumajani tavarat, mutta itse en kaikkia. Hänellä näkyi esim. mun jukeboksi, jäätelöbaaripöytä, Iiris-ajotietokonesilmä...
En kyllä ymmärrä näitä Panfun bugeja...

No, sitten olisi vuorossa ilouutinen!
Kuten otsikkokin varmaan jo vähän... ..peruutan, kokonaan paljastaa, kevät saapuu Panfuun huomenna. Ja Eloise järjestää juhlat pilvissä.

Taikuutta tosiaan, onhan se ihme, kun kevät tulee! En malta odottaa taas lämpimiä Panfun kevätpäiviä! Kaikkea kivaa... Bollyt ulos, Wooby ulos, Kerttu ja Kipinäinen ulos...
Kaikki ulos pihalle tuulettumaan, puumajani Tokiossa, Berliinissä tai New Yorkissa kaipaa raikastusta!

Tällainen "minipostaus" ( :D ) tällä kertaa.

Tassuttaen,
Ronima

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoimassa? Anna palaa! Kommentit moderoidaan ennen niiden julkaisua, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei ilmesty näkyviin heti. Yritän vielä nykyäänkin (2023-) käydä kommentteja kurkkimassa!