sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Hengissä ollaan.

Hellow, onhan siitä taas jo jonkin aikaa.

Ei oo ollu oikein postattavaa, ni en oo postannu. Mutta hengissä oon. Jokos ootte muuten lukenu vadelmalohikäärmeistä?



Tässä hiukan Ellan löytämää tietoa:


 Nämä kaksi tultasyöksevää lohikäärmettä toivat paljon epäonnea Panfuun. :evil: Mutta Pandoilla oli viekkaan älykäs suunnitelma: He keittivät ison padallisen vadelmasiirappia, johon lohikärmeet 

iskivät kiinni välittömästi. Tahmea siirappi liimasi kiinni lohikäärmeiden tulenheittokanavat, ja ne eivät voineet enää syökseä tulta. Niin niistä tuli voimattomia, ja Pandat muuttivat heidät kivettyneiksi lampuiksi, jotka vain silloin tällöin tupsauttivat ilmoille vadelmasiirappia.
Silti on olemassa vaara, että lohikäärmeet muuttuvat jälleen eläviksi. Pimeän laskeutuessa Panfun ylle ja yön syleillessä linnan korkeita seiniä, saattavat ne alkaa taas levittää pelkoa ja paniikkia ympärillään. Siksi joka sadas vuosi valitaan paimen, joka asuu linnan tornissa ja hänen tehtävänsä on pitää lohikäärmelamppuja silmällä, siltä varalta, että ne alkavat osoittaa elonmerkkejä.

Sori tästä tekstin takkuilusta. Yritän kirjoittaa iPadilla nopeasti... Ja noi kopioi- ja sijoita-toiminnot ei oikein nyt suju. Mutta ei mulla muuta.

-Ronima


P.



P.s. Roottori on nykyisin blogiavustajani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoimassa? Anna palaa! Kommentit moderoidaan ennen niiden julkaisua, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei ilmesty näkyviin heti. Yritän vielä nykyäänkin (2023-) käydä kommentteja kurkkimassa!