tiistai 11. joulukuuta 2012

Joulumieltä...

Lumista huomenta, Pandat!

Tänään olikin humpsahtanut iso kasa lunta koko Panfun alueelle! Siitä iloiten menin sitten hieman kaikkia paikkoja läpi. Kaikkialla, missä ei ollut kattoa, oli lunta! Ihanaa!



Ensimmäisenä tulin viidakkoon, sinne oli ilmestynyt myös iglu. Kukahan sen rakensi? Viime vuonna kaikki Pandat yhdessä, mutta entä nyt? Varmaankin Manny, ja jotkut Pandat. Piparkakku-ukkokin oli mennyt Igluun.





San Franpanfuun oli laitettu hienot jouluvalot! Niitä oli ilo katsella, kun harvemmin Panfussa näkee mitään noin värikästä. :)


Ihan joulumielelle tulee, kun on lunta... IRL- ja Panfu-lumi on ihanaa, siinä voi peuhata ja sitä voi viskoa. Ensimmäinen vaihtoehto ei oikein aina onnistu Panfussa, mutta toinen kylläkin. Vesi-ilmapallojen tilalla on aina  perinteisesti lumipallot!

Oikein hyvää joulun aikaa, ja hauskoja lumisia hetkiä!

(Lumessa) tassutellen,
Ronima








P.S. Muistakaas kommentoida, kun on tämä kommenttikampanja! Rullaa siis vähän alas, ja katso edellinen postaus.

2 kommenttia:

  1. Mä laitoin mun omaan blogiini ne ohjeet!
    Niin muutes ja se oli Manny! Lue Panfu Blog Suomesta! :D Ja kävin kommentoimassa Elviiran ja Annen blogissa. Laitoin itseni lisäksi Jetukan ja Lakun osoitteet. Mallikkaasti tehty?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mallikastapa hyvinkin, oon ilonen että teitä (ja meitä) innokkaita bloggaajia on vielä :)

      Poista

Kommentoimassa? Anna palaa! Kommentit moderoidaan ennen niiden julkaisua, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei ilmesty näkyviin heti. Yritän vielä nykyäänkin (2023-) käydä kommentteja kurkkimassa!