sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Mietteitä.

Huomenta.

Tänä aamuna olen kierrellyt kuuntelemassa Panfun mahtipontisia musiikkeja, ja jotenkin oudosti löysin itseni lopulta Pandamäeltä. Sen musiikki kun on yksi Panfun peruspohjista, joista paras tosin on Kitkeriön Vakoojien musiikki.










Pohdin sitä, että mihin koko Panfu on menossa? En tiedä, mutta toivottavasti parempaan suuntaan. BloggariDissareita on joka puolella, ja blogejamme lukevat vain vanhat tutut. Ja tuli huomattua, että Panfu Blog Suomeakaan ei lue oikeastaan kukaan. Tai edes kommentoi, muulloin kuin experttikysymyspäivinä.

Voi voi, koitetaanhan pärjätä. Tämä oli taas sellainen liibalaabateksti, joka yrittää muka jotenkin kannustaa Pandoja bloggaamaan ja pelaamaan.

Ronima

5 kommenttia:

  1. Samaa minäkin olen mietiskellyt tässä lähipäivinä.

    VastaaPoista
  2. Tuo kaikki ei ole ihan totta. On Lopsy, kissafani ja kurppis, ja suvex jos et tiennyt. Eli uusia bloggareita on. Ja minä ainakin kommentoin panfu blogiin, mutta kommentteja ei olla vielä julkaistu. Ja sitten on anonyymeja lukijoita.

    lilla24

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öh...

      Sori, en ihan älynnyt kommenttisi pointtia. "Tuo kaikki ei ole ihan totta. On Lopsy, kissafani ja kurppis, ja suvex jos et tiennyt." Missä on? No kyllähän Panfu Blog Suomessakin kommentoidaan, mutta ei enää yhtä paljon kuin ennen.

      Anonyymejäkin on monesti, en nyt varsinaisesti ihan sitä tarkoittanut. Ja vanhoina tuttuina tarkoitan sitä, että olen kuullut kyseisestä henkilöstä.

      Selitähän tarkemmin niin osaan ottaa kommenttisi oikealta kannalta :)

      Ronima

      Poista
  3. Olen myös samalla kannalla. Ihmettelen myös niitä kommentteja, joita ei ole kauheasti ilmestynyt Panfu Blog Suomeen. Mutta mitä itse blogille on tapahtunut? Nykyään se on englanniksi. Miksi?
    Joskus mietityttää myös viikkotehtävät. Tuntuu, että Panfun tekijöiltä on loppumassa ideat. Toivottavasti Panfua ei lopeteta vielä piiitkään aikaan ;)
    Ihmettelen syvästi myös oman blogini kannalta, sielläkään ei ole lukijoita kun vain 10. Okei, saattaahan blogini olla niin surkea, ettei melkein kukaan tahdo liittyä lukijaksi. Mutta miten ihmeessä esim. Tillervolle on kertynyt yli 200 lukijaa? Missä ne lukijat nyt ovat? Tai sitten melkein ketään ei kiinnosta Panfu, blogi tai mikään muukaan...

    VastaaPoista
  4. Jep. Ennen kun oli kuukaudenbloggaritittelit, silloin pian 2-vuotta sitten niin silloin kaikki pitivät blogejansa, koska oli jokin tavoite. Useat lopettivat bloggaamisen sen takia, kun niitä ei enään jaettu. Toiset taas lopettavat panfun ja bloggaamisen tylsyyden takia. Ja toiset taas jonkun muun takia. Viimeinen tapa saada uusia bloggareita oli, kun Panfu blogista lähti blogilista, joita useat katsoivat. Ja nyt Ellan ja Maxin blogia ei lueta niin paljon, kun se on englanniksi, ja useat pelaajat ovat 1-4 luokkalaisia. Eli vain 5-8 luokkalaiset osaavat englantia sen verran he tajuavat jonkun verran sitä. Onhan Google-Kääntäjä, mutta usein se ei käännä oikein, ei ainakaan itselläni. Ja enhän minä osaa niin paljon englantia, vaikka menen seiskalle, joten olen lopettanut sen lukemisen ihan täysin, mutta katselen joitain uutisia, että saisin blogiini joitain aiheita yms.
    Itselläni on kyllä yli 100 lukijaa, mutta ne tuli silloin kun oli paljon bloggaajia, koska enään ei ole kuukauden bloggareita, paitsi minä. Kommentteja tai käyntejäkään ei ole paljonkaan tullut. Vain alle 10 tulee päivässä ja ne on usein minun omat käyntini kaikilla läppäreillä, päytätietokoneilla ja kännylläni tehdyt käynnit. Kommentteja ei ole tullut yli kahteen kuukauteenkaan. Eli panfun bloggarit voivat "kuolla sukupuuttoon". Muistan kun aloitin blogin pidon 2½-vuotta sitten, se oli todella yleinen asia, ja nyt se on harvinainen asia.

    VastaaPoista

Kommentoimassa? Anna palaa! Kommentit moderoidaan ennen niiden julkaisua, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei ilmesty näkyviin heti. Yritän vielä nykyäänkin (2023-) käydä kommentteja kurkkimassa!