tiistai 12. elokuuta 2014

Mistä Löytyy: Myöhäinen vastaus voittaa!

Hei, arvon rakkaat ystävät!

Panfussa ei vielä(kään) tapahdu mitään. Pöh.

Mutta sitten seuraavaan asiaamme; Mistä Löytyy -kilpailun voittajaan! Koska aikaisempia vastauksia ei tullut, hyväksyn myös myöhäisen vastauksen. Saimme jopa kaksi vastaajaa: toinen vastasi oikein ja toinen väärin. OIKEA VASTAUS OLI VESIPUTOUKSELLA. Joten, annetaanpa pinssi voittajallemme:

Kilpailun voitti siis 0live! Onneksi olkoon. Saat kopioida kuvan itsellesi tahi blogiisi mikäli sellainen on.

Kiitos osallistumisesta!

Tassuittain,
Ronima

8 kommenttia:

  1. Äh, vastasin väärin. No, voitto ei ole tärkeää, vaan osallistuminen. Tassuttain, LPanda.

    VastaaPoista
  2. Ja milloinhan tulee seuraava Mistä löytyy-kisa?

    VastaaPoista
  3. Hei! Haluaisin kysyä, että tiedätkö miten jotkut pandat panfussa pystyvät olla väärinpäin? Vähän niin kuin päällä seisontaa.. Haluaisin itsekin oppia sen tempun, mutta kukaan ei halua kertoa.
    Tiedätkö sinä siis, että miten se tehdään? :)
    Haluaisitko kertoa? :)
    Terveisin panda: Laylea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-a, nyt kyllä heitit aika pahan kysymyksen. En ole moisesta kuullut, lieneekö kyseessä sitten jokin uusi toiminto tai vaate/chat-yhdistelmä? Googlesta en ainakaan vastausta saanut. Voi olla myös, että kyseessä on bugi tai sitten hakkereita.

      Poista
    2. Siellä välillä näkee ihan, kun jotkut tekevät sellaisia temppuja, mihin jotkut muut pandat eivät pysty/ tiedä. Esim. Väärinpäin "kävelyä", jolloin tekstikin on väärinpäin.
      Jotain ihme sateenkaari juttuja pandan ympärillä. jne.
      Onkohan he hakkereita, kun niillä on muutenkin ihan älyttömästi rahaa? Jotain 99999999 kultapanda kolikkoa tai jopa enemmän.

      Huhhuh! :D

      Terveisin: Laylea

      Poista
    3. Juuri se on Flash-hakkerointia...turhaa, sanon minä. Liikaa kolikoita ja muutenkin ihme tyyppejä...

      Poista
  4. Tuupituupi4/10/14 08:34

    Oh, täällähän on vielä panfu blogeja pystyssä :3 Tuntuu että Panfu olisi jo lopettamassa ihanaa maailmaansa.. pitkään aikaan ei ole tullut uusia tehtäviä ja panfun blogiinkin kirjoitettu viimeksi..joskus.. Ja onnea muuten voittajalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Panfu on kyllä vähän lannistunut sitten viime näkemän...mutta onneksi (kröhöm) me täällä RPB:ssä pysymme jo...kuinka monetta vuotta pystyssä? Hmm, olisinkohan aloittanut joskus vuonna 2010? Eli neljättä vuotta, kohta viidettä, viedään! Juhuu! Panfu on kieltämättä jo vähän tylsähkö.

      Poista

Kommentoimassa? Anna palaa! Kommentit moderoidaan ennen niiden julkaisua, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei ilmesty näkyviin heti. Yritän vielä nykyäänkin (2023-) käydä kommentteja kurkkimassa!