tiistai 9. joulukuuta 2014

Chat suljetaan?!

Surullista joulukuun 9. päivää!

Tänään mennessäni Panfuun huomasin ikävän uutisen.


Panfun chat...suljetaan? Lopullisesti!? Tästä ei seuraa mitään hyvää. Panfu tullaan varmaan vielä sulkemaan. Suurin osa Pandoista varmaankin jättää Panfun kokonaan tämän jälkeen. Onpas kiva joululahja.

Tassutellen,
Ronima

8 kommenttia:

  1. Voi ei! D': Juuri kun oli tullut niitä hyviä juttuja Panfuun, esim. viikkotehtävä ja joulukalenteri, niin nyt tämä.. Aivan kamalaa. Eiköhän se Panfu nyt ollut siinä, toivon ettei Goodbeans mene ihan kokonaan konkurssiin kuitenkaan.

    VastaaPoista
  2. ja jos on ikuinen kultapanda jässenyys...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, sehän on ongelma. Minulla myös...vähän pistää kenkuttamaan...

      Poista
  3. Anonyymi1/7/15 10:26

    Höh? MIKSI? Panfuhan n sitten ihan tylsä peli! Kai niitä valmiiks tehtyjä kuten ''mene pois, kiitos'' jne. Kai niitä voi sanoa??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vaan. Olet hieman myöhässä kommenttisi kanssa, Chat-toiminto suljettiin jo joulukuussa 2014. Nyt on heinäkuu 2015. Kyllä, niitä valmiita lauseita voi käyttää.

      Poista
  4. Anonyymi9/5/16 19:01

    2016 Suomen panfu suljettiin kokonaan. Kiva. Mulla oli siellä kultapanda jäsenyys ja olin isolla tasolla. Mulla on ollut siellä tyyppikin jotain 6 vuotta :'(

    VastaaPoista
  5. Tuleeko se suomi panfu takaisin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole mitään lopullista tietoa aiheesta. Ainahan voi elätellä toiveita, mutta eräässä uusimmista postauksistani (http://ronimanblogi2.blogspot.fi/2016/08/goodbeans-gmbh.html) selvittelen Goodbeansin nykyistä tilannetta sen tarkemmin.

      Poista

Kommentoimassa? Anna palaa! Kommentit moderoidaan ennen niiden julkaisua, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei ilmesty näkyviin heti. Yritän vielä nykyäänkin (2023-) käydä kommentteja kurkkimassa!