perjantai 9. tammikuuta 2015

Kaamos.

Hellurei.

Miksi kaikki loppuu? Panfu on suurimmissa osin kuollut...ainakin Suomen osalta. Chatin lopettaminen oli aika suuri virhe, mutta kun kyseinenkin virtuaalimaailma pyörii 100% rahalla, on suuri ongelma se, että raha loppuu projekteista.

Olen viime päivinä lukenut jo useiden bloggareiden "viimeiset hyvästit". Itse en tosin enää viitsi, sillä olenhan jo kerran lopettanut. Ja olen edelleen, kirjoitan vain huvin vuoksi. Ei Panfu Blog Suomikaan enää kerää bloggaajia.

Alkaa olla kuitenkin aika edetä muiden projektien parissa. Panfuunkin tulin alun perin vain tekniikan perässä, sillä halusin selvittää virtuaalimaailmoiden salat. Ja nyt olen saanut tutkimukseni päätökseen...vai olenko?

Juskula


Kun Suomen Panfu-blogi on jo lopettanut sensuurin ja etämoderaation Panfu-bloggaajien blogeissa, voin ilokseni ilmoittaa, että Juskula, aiemmalta nimeltään Juskula Virtual, avaa ovensa pian uudelleen. Juskula on Panfun kaltainen kehitteillä oleva lasten turvallinen virtuaalimaailma, jossa he voivat...blah, ja niin edespäin.

Projektia ei ole vielä julkaistu, mutta se tullaan julkaisemaan mahdollisimman pian. Kyseessä ei ole siis Panfu-kopio, vaan täysin erillinen ja erilainen virtuaalimaailma. Suurin ero Panfun kanssa on se, että Juskulaa kehittää vapaa tiimi jolloin maksut ovat lähes mitättömät! Käyttäjille ei siis aiheudu kuluja nyt tai koskaan.



Panfu Chatter

Panfu Chatter Suomi tulee jatkamaan niin kauan, kuin vain Suomenkielinen Panfu on auki. Mikäli Suomen Panfu sulkeutuu ja/tai yhdistyy muihin maihin (joissa ei ole chattia / sen käyttöä on vaikeutettu), Panfu Chatter tulee muuttumaan ositetuksi yhtenäiseksi palveluksi jossa eri maiden ihmiset voivat keskustella samalla tavalla omissa huoneissaan.

Jos ja/tai kun Panfu sulkeutuu lopullisesti, Panfu Chatter yhdistää voimansa Juskulan kanssa (ovathan ne molemmat sentään samalta kehitystiimiltä). Mutta niin kauan kun Panfusta on edes jokin kieliversio olemassa, pyrimme jatkamaan Panfu Chatterin ylläpitoa ja kehitystä!



Ystävällisin tammikuuterveisin,
Ronima

2 kommenttia:

  1. Siis MITÄ!!?? Siis jatkatko sä vielä bloggailua!!?? Kun meni viikkotehtävät ja suomi-blogi, luulin olevani ainoa, ja lopetin Panfu-bloggailun. Mutta nythän Panfu on jo lopetettu. Joko Panfu räjähti ja pandat sen mukana tai sitten pandat muutti johonkin muualle XD. No, Suomessa Goodbeans- pelejä on enää Krunchi, Poun kaltainen pikkupeli, joka sekin on aika huono... Okei, moikka, ja kiva tietää, että Panfu-bloggareita vielä on, vaikka oletkin periaatteessa jo lopettanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, vähän tulee vielä tänne kirjoiteltua huvin vuoksi. Panfu Suomi nyt on taas kuvioissa mukana, varmaan loppuu pian. Ei siellä kukaan enää käy.

      Panfu-bloggareita ei varmaan enää minun lisäkseni moniakaan aktiivisia ole...harmi sinänsä. Minäkin olen jo vähän kasvanut ulos koko hommasta.

      Poista

Kommentoimassa? Anna palaa! Kommentit moderoidaan ennen niiden julkaisua, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei ilmesty näkyviin heti. Yritän vielä nykyäänkin (2023-) käydä kommentteja kurkkimassa!