keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Panfu Suomi on palannut!

http://www.panfu.fi/ - sinne pääsee taas!

2018: Panfuun ei pääse. Ks. asiaan liittyvä postaus.


Hei Pandat!

Panfuun pääsee taas. Jihuu! Huomasin muuten erään mielenkiintoisen asian; kirjoitin chattiin, ja sain seuraavan boksin:


No siis, nythän on arki ja kello on 17:11, mutta joka tapauksessa. Meinataanko chat avata? Hmm. Be right back...

-Ronima

35 kommenttia:

  1. Mullekkin tuli toi sama boxi toissapäivänä vaikka kello oli silloin jotain 16

    ��: LPanda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne ei enää kerro chatin lopettamisesta vaan heittää ton boxin tohon. Ärsyttävää, jos Panfuun tulee uusia pelaajia.

      Poista
    2. Niinpä...
      LPanda

      Poista
  2. Ja olettekos kiinnittäneet tarkemmin huomiota siihen, että servereitä on vain 1. Ehkä sen vuoksi Suomen Panfu katosi internetistä hetkeksi.
    LPanda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Siihen se huomio ekana kiinnittyi. Nyt kun ei enää chattia ja viikkotehtäviä ole, niin ei varmaan pelaajia ihan kauheasti tule, niin siksi varmaan ei enää servereitäkään niin paljon ole.

      Poista
  3. Onko Panfu ollut siis "kadoksissa" nyt vähän aikaa sitten? Nyt piiiitkästä aikaa kirjauduin tälle käyttäjätilille ja huomasin, että joku bloggari vielä kirjoittelee Panfusta. Onhan tuosta mun viimeisestä postauksesta yli puoltoista vuotta ja sitä ennen "niin ja näin" -aikaa. Panfussa kävin viimeksi joskus joulukuussa pikakäynnillä, mutta eihän siellä nykyään enää ketään tuttua ole 2011-2013 ajalta, kun kaikki on lopettaneet...Vai onko vielä muutama bloggari Panfussa? Jokaisessa blogissa lukee jtn. Viimeinen postaus, Hyvästit... Olihan Panfu muuttunut todella paljon, kun joulukuussa viimeksi kävin ja siellä ei ollut melkein ketään, törmäsin kaiketi vain yhdeksään pandaan, joka on kyllä paljon vähemmän kuin esim. 2010, jolloin Suomen Panfu perustettiin: kaikki serverit oli täynnä. Ja kaikki tälläiset rajoitukset, koska chat on auki ja koska ei, niin eivät tuo uusia pelaajia ja vanhat pelaajat lopettavat pelaamisen, esim. elinikäinen jäsenyys, kultapanduus tuli ehkä liian myöhään, kun useat pelaajat olivat olleet kuukausia, jopa vuosia kultapandoja, ja samalla maksaneet, jopa enemmän kuin yhden pelaajan elinikäinen kultajäsenyys, kultapanduus. Mut kiva, että joku bloggari vielä kirjoittelee. =) Panfusta on saanut paljon mukavia sekä ihania muistoja, se on pakko myöntää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moro Eks!

      Olet kuullut / ymmärtänyt oikein, Panfu oli poissa pelistä jonkin aikaa, mikä tosin johtui vain verkkotunnuksen (panfu.fi) yllättävästä päättymisestä. Panfu palasi kuitenkin.

      Bloggaajia en ole ainakaan itse tavannut lainkaan, tuntuu kuin kaikki olisivat vain lähteneet. Ehkä Panfu Blog Suomen muuttuminen Englanninkieliseksi ja sittemmin sen postaustahdin hidastuminen ovat johtaneet tähän.

      Panfu Suomella on harmiksi enää vain yksi serveri käytössä. Sielläkin on paikalla korkeintaan 10-20 pelaajaa. Chattia ei enää edes rajoiteta; se on lopetettu kokonaan (joulukuussa 2014). Nyt jonkin koodivirheen takia näkyviin tulee tämä "Chatin Aukioloajat" -laatikko.

      Ja mitä kultapandoihin tulee, menin itse lankaan jonkin aikaa sitten (ennen chatin sulkemista) ja hankin tämän maagisen "ikuisen jäsenyyden" ("pelaa ikuisesti", mitä se tässä yhteydessä sitten merkitseekään). Jos olisin arvannut, että Panfu kuihtuu näin pian, en olisi mokomaa varmaankaan ostanut. Pöh.

      Panfu kuihtuu hiljalleen pois, mutta tajuavat varmaan virheensä, kun eivät ole keskittyneet sen kehittämiseen ja esimerkiksi blogipostauksien kirjoittamiseen, vaan uusien mobiili- ja opetuspelien kehittämiesen.

      Ehkä jotain (krhm) vielä joskus tapahtuu...? Alan itsekin olla jo vähän vanha tähän Pandahömpötykseen, mutta miksipä en aikani kuluksi tätäkin blogia aina silloin tällöin päivittelisi?

      Mukavaa oli kuulla sinustakin pitkän ajan jälkeen (heh :D), mukavaa kesää :)

      Poista
    2. Ai onko Panfu Blog muuttunut siis englanninkieliseksi? Ja chat ihan kokonaan poistettu? Voiko enää käyttää niitä valmiiksi olleita lauseita: Moi, Mitä kuuluu ym.?

      Olen kyllä ihan samaa mieltä kanssasi, että Panfu olisi vieläkin yhtä hyvä paikka, jossa olisi paljon pelaajia, jos sitä kehitettäisiin enemmän ja Panfu Blogia päivitetty enemmän. Itse vielä luin Panfu Blogia silloin, kun sitä vielä päivitettiin enemmän, n. viikon välein. Muistan kun kuukauden bloggari -tunnus lopetettiin, niin monet bloggarit lopettivat bloggaamisen eikä kukaan halunut aloittaa bloggaamista, koska ei ollut mitään intoa. Monet lopettivat bloggaamisen, ja samalla lopettivat toisten blogien lukemisen, niin kuka olisi jaksanut jatkaa, jos ei ollut ketään, kenelle kirjoittaisi. Itsellä koulukiireet tuli siihen päälle, ja niiden jälkeen en enää jaksanut käydä Panfussa tai kirjoittaa, ja jotenkin se panfuilu loppui. Nykyään itselläni yhden koiran sijasta kaksi koiraa ja nyt lisäksi on tullut kolme jyrsijää niin on tarpeeksi tekemistä ja niiden kanssa harrastamiseen on mennyt niin paljon aikaa, etten ole jaksanut enää olla edes koneella, kun ennen olin helposti tunnin Panfussa. Olet oikeassa tosta, miksen tuhlaisi aikaa joskus Panfuiluun ja blogin päivittämiseen, kyllä sitä on joskus kiva päivittää vanhaa blogia ja harjoitella samat asiat uudestaan, koska vuoden sisällä monet bloggaamiseen liittyvät asiat ovat unohtuneet. Itsekkin oon jo yläasteella niin on vähän innostus loppunut myös iänkin myötä. Mut mukavaa kesää myös sinulle. :)

      Poista
    3. Valmiit lauseet toimivat kyllä edelleen, ja koska muutamissa tehtävissä tarvitaan chattia, on se valkoinen kirjoituslootakin paikallaan. Virheilmoitus tulee kuitenkin aina, kun yrität kirjoittaa. Blogi muuttui englanninkieliseksi 8.4.2013, jolloin siitä ilmoitettiin viimeisellä suomenkielisellä postauksella "Blogi jatkossa vain englanniksi ja saksaksi" (http://blog.panfu.fi/2013/04/08/blogi-jatkossa-vain-englanniksi-ja-saksaksi/).

      Mutta joo :)

      Poista
  4. Mutta hei,
    Tuleeko nyt Panfu Chatter takaisin koska Panfu Suomi on jälleen avoinna?
    LPanda

    VastaaPoista
  5. Oli aika jolloin panfu oli rauhallinen ja mukava saari (Panfu oli vielä hyvä peli ja oli viikkotehtäviä yms.) Mutta sitten sen taika alkoi pikkuhiljaa hiipua (Kommentteihin ei enää vastattu blogissa ja kuukauden bloggari meni.) Sitten jotkut pandat eivät enää voineet lukea muinaista kirjaa omalla kielellään (Blogi ei enää suomeksi.) Pikkuhiljaa puumajoja sortui maagisen tulen alaisena ja saaresta tuli turvaton (Panfu huonommaksi, viikkotehtävät pois jne.) Moni joutui lähtemään pois Panfusta turvaan (Moni lopetti Panfun.) Lopulta suuret papujumalat veivät pandoilta puekyvyn! (Chatti lopetettii.)
    Ja vielä enemmän pandoja lähti.
    Vain muutama suurista kirjoittajista oli jäljellä (Bloggarit.) Ja suurin osa pienestä asukasmäärästä oli tavallisia pandoja. Viimeinenkin toivo oli mennyttä ja panfu luhistui mereen. Silloin Pandat löysivät toisia maalmoja! (Jotkut pelasivat toisia chat-pelejä.) Jotkut Pandat hukkuivat tyhjyyteen ikiajoiksi (Jotkut eivät enää pelanneet chat-pelejä.) Pandat saivat maailmoissa uuden olomuodon ja jäivät toivomaan, että panfu vielä palaisi niin mahtavana kuin se oli joskus kauan sitten ollutkin!

    VastaaPoista
  6. HerraPepsi25/8/15 20:52

    Milloin Panfu Chatter siis tulee? Odoteltu puoli vuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä on erittäin hyvä kysymys. Kehittäjätiimi on saanut isoimmat ongelmat jo ratkaistua, mutta vielä on hienosäätöä jäljellä. Kun tämä versio joskus julkaistaan, tullaan vielä parempi ja tehokkaampi versio julkaisemaan sen jälkeen. Nyt ei auta muuta kuin odotella.

      Poista
    2. Hola Roni! Buenas noticias :)
      Quiero comentarte que hay una "client" de panfu:
      http://clupi.biz/pannun/FR/
      Está en francés.
      Tienes que ingresar allí con los datos de tu panda creados en panfu.fi , panfu.es , panfu.com , etc.
      y verás que entrarás con tu panda normalmente. Se puede usar el chat, escribir símbolos especiales, hacer trucos, el diseño de panfu es el antiguo (2008).
      Saludos,
      SilverStar ♥

      Poista
    3. Oh! I actually didn't know that an external client for Panfu existed! Well, that's good to know. I think I'll try it...some day. Thanks!

      ¡Oh! En realidad, yo no sabía que un cliente externo para Panfu existía! Bueno, eso es bueno saberlo. Creo que lo intentaré ... algún día. Gracias!

      Oho! En tiennytkään, että tällaisia "ulkoisia clienttejäkin" on Panfulle! Noh, kiva tietää tämä. Taidanpa kokeilla mokomaa...vielä joskus. Kiitos!

      Poista
  7. Kun menin panfuun tänään, en päässyt mihinkään, panda vain seisoi paikallaan. kun klikkasin puumajasta, paikka muuttui violetiksi! Inhottavaa!!!

    VastaaPoista
  8. Panfu on tuhoutunut. Maailmanloppu. Olemme vain pieni yhteisö, jossa tunnemme lähestulkoon kaikki toisemme ja toivomme parasta. Olen kyllä aika lailla kasvanut panfusta yli,
    mutta jos kaikki parantuisi, tulisi siellä ainakin jonkin verran enemmän käytyä.
    Ömm... tajusin juuri, että en ole ilmoittanut pandanimeäni...

    No, olen... SUPERMAIMAI.

    (Dramaattisia ääniä ja "todellako!?-huokauksia")

    Okei... no muuten tyypit, olen tekemässä itse peliä, jossa olisi online-toimintoina ainakin
    chatti ja omien maailmojen jakaminen. Pelissä voi esim. taistella vihollisia vastaan
    ja mennä servereille.

    Ronima, voinko laittaa linkin johonkin sitten kun peli on valmis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on. Ja mitä tulee linkkiin, niin tottakai! Voin jossain tapauksessa ehkä jopa mainostaa peliäsi.

      Poista
  9. https://scratch.mit.edu/projects/74879068/

    Siinä! Oli kauhea kiire tehdä, joten bugeja yms. saattaa löytyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on vaan pikku tikku-ukkopeli, joka ei onnistunut... No, pelejä löytyy myös blogistani, joka näyttää ilokseni olevan tuolla sivupalkissa. Kun sen ekan kerran näin, meinasin hypätä katon läpi.
      Se linkki on tuonut paljon henkilöitä blogiini. Gracias!

      Poista
  10. Onko panfu suomi lopetettu? ittellä ei koko sivua löydy ;8

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verkkotunnus panfu.fi ei tosiaan anna mitään pihalle. Taitaa olla nyt "viimeinen tuomio" Suomen Panfulle tehty...

      Poista
  11. Tiesitkö että google löytää nyt suomalaisen panfun. Ja se aloitus kuva on aivan sama kuin ennen mutta ikävä kyllä voit laittaa nimesi ja salasanasi mutta kirjaudu nappi ei toimi :/ Pitäkää itsenne selvillä panfun muutoksista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedossa on että sivut toimii...ainakin jossain määrin.

      Poista
  12. tuleeko suomi panfu takaisin olisi kiva tietää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä yritämme selvitellä. http://ronimanblogi2.blogspot.fi/2016/08/goodbeans-gmbh.html

      Poista
  13. heippa. olen tosi pettynyt kun on loppunut.... mutta minä pelaan englantilaista panfua joten saan pelata panfua kuiteskn. toivotaan että panfu tulee takaisin

    VastaaPoista
  14. Hei olisi kiva tietää näin ku olen vähän pihalla tästä niin onko suomalainen panfu tulossa koska olisi ikävää jos ei tule koska itselläni ja monella muullakin on ikuinen kultapanda niin voisitko vastata tähän viestiin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole mitään lopullista tietoa aiheesta. Ainahan voi elätellä toiveita, mutta eräässä uusimmista postauksistani (http://ronimanblogi2.blogspot.fi/2016/08/goodbeans-gmbh.html) selvittelen Goodbeansin nykyistä tilannetta sen tarkemmin.

      Poista
  15. Haluun vaan vanhan panfun takaisin :´(

    VastaaPoista
  16. Haluun vaan vanhan panfun takaisin :´(((

    VastaaPoista
  17. Siis oon kuullut että Panfua voi pelata mutta ei kummiskaa enää suomalaisella pavlelimella.(?) Jotkut on puhunu että englannin kielisellä ja espanjan kielisellä voi pelata mutta miten? :I Ja onko suomalainen panfu palaamassa? ;( On niin ikävä niitä pv kun pelasin sitä.. :(

    VastaaPoista

Kommentoimassa? Anna palaa! Kommentit moderoidaan ennen niiden julkaisua, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei ilmesty näkyviin heti. Yritän vielä nykyäänkin (2023-) käydä kommentteja kurkkimassa!