torstai 25. lokakuuta 2012

Spider! + Perjantaina KPP

Hjyvää huomenta...


Pahoittelen, et en oo vieläkään saanut aikaiseksi päivittää bloggariliittoilijoita... mutta te, jotka sitä joudutte odottamaan; olette silti jo bloggariliitossa.

No, asiaan asiaan! Kamaria keksi ratkaisun siihen, että miten Hans-Peter Risoton kielestä saadaan solmu pois. Se menee kutakuinkin näin:


Eli... ei yhtään... tuota... vaarallista. Ei ollenkaan. No, minä sitten menin sinne hämäheikin luo:


Lähestulkoon kuin DarkRoom, mutta ei ole ollenkaan alapalkkia eikä muita toimintoja :(
Kun hämähäkkiä klikkaa, saa 1/3 purkkiin rohtoa, ja sitten se alkaa heitellä seittiä ja hyppiä ympäriämpäri...
Niitä seittejä kannattaa muuten väistellä.

Kun olin saanut purkin täyteen, menin Kamarian luokse ja hän sitten heti alkoi valmistamaan sitä rohtoa. Sain rohdon, ja menin Hans-Peterin luo.

Hauskaa, että hän pääsi heti vauhtiin. Ella ilahtuu takuulla :)

Mutta mitäs teille kuuluu? Halloween on tulossa, ja munkin blogin ulkoasu menossa sen mukaan. Tänään pääsenkin maalailemaan taustoja ja sitten muokkaileen ylistä... Ja kaiken lisäksi perjantaina on...

*rumpujen pärinää*

KULTAPANDAPÄIVÄ

Ja sehän tietää sitä, että mä ainakin meen ruokkimaan bollyt, pokopetsit, Woobyn, ja saan vihdoinkin jotain muutakin päälle... Tai no, oikeastaan pidän paidan ja hiukset, mutta sitten jotain alavartaloon.

Miulla ei muuta.

 -- Ronima kuittaa! --

P.S. Halloween-pippalot?

1 kommentti:

  1. Re. on "p.s.": (<-- :D) Halloween-bileet ovat hyvä IDEA ([aidea] in english ;)) Voitko/ootko käydä/käyny blogissamme? Kommaa ,pliis ,oisit eka piiiiiitkäääään aikaan! ;)

    Poiggari ;D

    VastaaPoista

Kommentoimassa? Anna palaa! Kommentit moderoidaan ennen niiden julkaisua, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei ilmesty näkyviin heti. Yritän vielä nykyäänkin (2023-) käydä kommentteja kurkkimassa!